مصرف خوراکیهای مفید در زمستان از دیدگاه طب سنتی ایرانی

  • 03 دی 1400
  • (1986 مشاهده)

در زمستان، غذای افراد سالم باید غذایی معتدل و سنگین‌تر از بقیه فصول باشد.

در فصل زمستان، بدن ما به غذای بیشتر و مقدار گوشت بیشتری نیاز دارد.

خوب است در زمستان، خوردنی‌های گرم و خشک (البته با توجه به مزاج افراد) برای تأمین انرژی و مواد موردنیاز بدن بیشتر مصرف‌شود.

دکتر رضایی پور

در فصول سرد، مصرف خشکبار، میوه خشک و میوه‌هایی مانند سیب، به، گلابی، پرتقال شیرین و انار شیرین توصیه‌می‌شود.

 

نمونه‌هایی از غذاها و خوردنی‌های مناسب این فصل را می‌توانید در فهرست زیر بیابید و خودتان و عزیزان‌تان را به آنها مهمان‌کنید:

  • برای آشنایی با طرز تهیه هریک از غذاهای ذکرشده، می‌توانید روی نام غذا کلیک‌کنید تا وارد صفحه مربوط‌به آن شوید.

آش گندم

آش گندم1

آش شلغم

آش شلغم1

تاس‌کباب به و سیب

تاس‌کباب به و سیب1

نخودآب

نخودآب1

خورش به و آلو

خورش به و آلو1

کدوپلو (کئی‌پلا)

کدوپلو (کئی‌پلا)1

خورشت فسنجان

خورشت فسنجان1

ترش آش

ترش آش1

خوراک کرفس و آلو

خوراک کرفس و آلو1

کلم‌پلو شیرازی

کلم‌پلو شیرازی1

آش ترخون

آش ترخون1

هلیم

هلیم1

کیک کدوحلوایی

کیک کدوحلوایی1

مربای گردو

مربای گردو1

مسقطی انار

مسقطی انار1

باسلق شیره انگور

باسلق شیره انگور1

پنکیک سیب

پنکیک سیب1

دمنوش نعنا

دمنوش نعنا1

دمنوش گاوزبان

دمنوش گاوزبان1

دمنوش آویشن عناب

دمنوش آویشن عناب1

 

 

 

نظرات شما