دمنوش آویشن عناب، دمنوشی مناسب برای فصول پاییز و زمستان است که با تقویت سیستمایمنی بدن، میتواند از ابتلابه سرماخوردگی، آنفلوآنزا و کرونا پیشگیریکند و موجب تسریع درمان این بیماریها شود.
در منابع طبّی، شربت جُلّاب، شربتی است رقیق که میتواند با شکر، نبات یا عسل و اندکی گلاب تهیه شود و آن را جُلّاب خام مینامند. شربت جُلّاب زعفران یک نوشیدنی پرفایده طراحیشده توسط حکمای مکتب طب ایرانی است و میتواند بهتنهایی یا همراه با عرقهاى مناسب نوشیدهشود.
عناب منبع غنی ویتامین سی و روی، دارای خواص آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی، مقوی سیستم ایمنی، معده و کبد، رافع یبوست و سرماخوردگی، کاهنده التهاب و تشنگی، مقوی پوست و رافع جوشهای پوستی و خارش، خونساز، تصفیهکننده خون و تولیدکننده خون رقیق نیکوست.
طبیعت شلغم، گرموتر است و با آنکه شیرین است، یعنی مواد قندی دارد، هرگز با فعالیت میکروارگانیزمهای موجود در هوا، فاسد نمیشود. حتی فسادپذیری در خوراکیهایی که با شلغم پختهمیشوند، بسیارضعیف است.
در تهیه شربت به و لیموترش، با توجه به میزان شیرینی بِه و شکر، پیمانه آنها را مطابق ذائقه خودتان اندازهکنید.