بررسی خواص و احتیاط مصرف ریواس در طب سنتی ایرانی

بررسی خواص و احتیاط مصرف ریواس در طب سنتی ایرانی

ریواس، با مزاج سرد و خشک، گیاه خودرویی است که از اواسط بهار قابل برداشت است و بهترین زمان مصرف آن بهار و تابستان است.

خواص و موارد احتیاط گل‌ گاوزبان از دیدگاه طب سنتی ایرانی

خواص و موارد احتیاط گل‌ گاوزبان از دیدگاه طب سنتی ایرانی

طبیعت گل‌گاوزبان گرم‌وتر و نزدیک‌به اعتدال است و خاصیت آن، از زمان چیده‌شدن تا هفت‌سال به‌جامی‌ماند.

تفاوت خواص ازگیل‌ ژاپنی (گلابی‌ جنگلی یا ازگیل‌ وحشی) با ازگیل واقعی (کونوس)

تفاوت خواص ازگیل‌ ژاپنی (گلابی‌ جنگلی یا ازگیل‌ وحشی) با ازگیل واقعی (کونوس)

در گویش محلی گیلان، به این میوه انبه یا انبُه می‌گویند که گویا از نظر واژه‌شناسی به‌دلیل انبوه‌بودن شاخ‌وبرگ درخت است.

دستور تهیه دمنوش گل گاوزبان با طب سنتی ایرانی

دستور تهیه دمنوش گل گاوزبان با طب سنتی ایرانی

میزان مصرف مجاز روزانه برای هرنفر، حدود ۵گرم گل، در یک لیوان آب‌جوش است.

خوردن زیتون همراه غذا در طب سنتی ایرانی

خوردن زیتون همراه غذا در طب سنتی ایرانی

زیتون، خواص آنتی‌اکسیدانی، ضددیابتی، ضدسرطانی، ضدمیکروبی، کاهش فشار خون، محافظت قلب و عروق و... دارد.