خواص و موارد احتیاط میوه به با دیدگاه طب سنتی ایرانی

خواص و موارد احتیاط میوه به با دیدگاه طب سنتی ایرانی

میوه "به" انواع شیرین، ترش و میخوش (ملس) دارد. بهِ شیرین، در گرمی و سردی معتدل است و هرچه به سمت ترشی برود، سردی و خشکی آن بیشتر می‌شود.

دستور تهیه دمنوش به با روش طب سنتی ایرانی

دستور تهیه دمنوش به با روش طب سنتی ایرانی

برای تهیه این دم‌نوش، نخست باید «به» رسیده و شیرین ایرانی بخرید. به‌های وارداتی، با اینکه ظاهر هندسی آراسته‌تری دارند، در بیشتر موارد، از بو و مزه لازم بی‌بهره‌اند و بیشتر برای تزئین ظرف میوه مناسب‌اند تا کاربرد و فایده طبی.

خواص بادام درختی در طب سنتی ایرانی

خواص بادام درختی در طب سنتی ایرانی

جناب محمدبن زکریای رازی در کتاب اغذیه می‌نویسد: بادام، در گرمی، معتدل است ولی هضم آن به‌کندی انجام‌می‌شود. برای سینه و ریه‌ها، نافع و برای ورم مثانه و روده‌ها نیز مفید است.

روش درست‌ کردن دمنوش بادرنجبویه به روش طب سنتی ایرانی

روش درست‌ کردن دمنوش بادرنجبویه به روش طب سنتی ایرانی

 برای تشخیص برگ بادرنجبویه اصلی، آن را کف‌مال‌کنید و ببویید. بویی شبیه لیموترش از آن به مشام می‌رسد.

خواص و موارد احتیاط گلابی از دیدگاه طب سنتی ایرانی

خواص و موارد احتیاط گلابی از دیدگاه طب سنتی ایرانی

گلابی رسیده شیرین، با طبیعت معتدل مایل به گرمی و تری خود، مقوی قلب و معده، نشاط‌آور و مقوی بدن است و می‌تواند درمان خوبی برای یبوست، به‌ویژه در کودکان، بانوان باردار و سالمندان است.