جناب محمدبن زکریای رازی در کتاب اغذیه مینویسد: بادام، در گرمی، معتدل است ولی هضم آن بهکندی انجاممیشود. برای سینه و ریهها، نافع و برای ورم مثانه و رودهها نیز مفید است.
بادام ایرانی، با مزاج گرم و تر خود، میتواند گزینه مناسبی برای تغذیه در روزهای سرد و خشک پاییزی باشد.
—دکتر ناصر رضایی پور متخصص طب ایرانی
خواص بادام:
منبع سرشار از منیزیم، مس، فسفر و ویتامینهای E و B2 است.
مقوی قوای بدنی، بینایی و جنسی است.
نیروهای سهگانه بدن در قلب، مغز و کبد را حفظمیکند.
ضد خشکیهاست و موجب خوشرنگی و لطافت در پوست و مو میشود.
در درمان سرفه، تنگینفس، زخمهای روده و مثانه و همچنین در کمک به رفع یبوست، میتواند بسیارمؤثر باشد.
بهبوددهنده حافظه است؛ بهویژه برای افرادی که دچار آلزایمر یا در معرض آن هستند، دانشآموزان و افرادی که فعالیت فکری زیادی دارند و....
گزینه بسیارمناسبی برای کمک به رشدونمو کودکان، غذایی لطیف و مقوی برای سالمندان (بهویژه به شکل حریره) و افزاینده خوب شیر مادران شیرده است.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Excepturi doloribus unde molestias laborum delectus adipisci, eos repellat in debitis cum impedit numquam, architecto, facilis.
بادام ایرانی، با مزاج گرم و تر خود، میتواند گزینه مناسبی برای تغذیه در روزهای سرد و خشک پاییزی باشد.
—دکتر ناصر رضایی پور
متخصص طب ایرانی