طرز تهیه شیر بادام در منزل به روش طب سنتی ایرانی

  • 18 تیر 1400
  • (14339 مشاهده)
شیر بادام رطوبت رسان و انرژی زا

شیر بادام سرشار از خاصیت است که در زیر به آنها اشاره‌شده‌است:

خواص شیربادام:

  • رطوبت خوب و ملایمی برای بدن فراهم‌می‌آورد و برای تقویت مغز، قلب و کبد بسیار مناسب است.
  • مقادیر مناسبی کلسیم (Calcium)، منیزیم (Magnesium)، ویتامین دی (Vitamin D)، فسفر (Phosphorus)، پتاسیم (Potassium)، آهن (Iron) و ویتامین‌های گروه ب (B-Group Vitamins) را برای بدن فراهم‌می‌کند و به‌ویژه برای بانوان در سنین میان‌سالی که نگران عوارض یائسگی مانند پوکی‌استخوان هستند، بسیار مفید است.
  • درمان خوبی برای خشکی پوست و مو است: به‌ویژه در افرادی که در فصول تابستان و پاییز، خشکی‌شان بیشتر می‌شود.
  • برای رشد و وزن‌گیری کودکان بسیار مناسب است و می‌تواند سبب افزایش‌قد آن‌ها، پیش‌از بسته‌شدن صفحات رشد شود.
  • کاهنده اضطراب است و می‌تواند روند خواب را در کودکان و افرادی که اختلالات خواب دارند، بهبود بخشد.

خون‌ساز است و برای افزایش انرژی و تقویت بدن و همچنین رفع یبوست گوارشی بسیار نافع است.

—دکتر ناصر رضایی پور
متخصص طب ایرانی

شیربادام انرژی زا

مواد لازم:

  • بادام‌درختی خام: 10عدد
  • عسل طبیعی: 1 قاشق غذاخوری
  • آب سرد: یک‌لیوان

مناسب برای: 1 نفر

طرز تهیه:

بادام‌ها را در آبِ درحال‌جوش بریزید و پس‌از یک جوش‌خوردن،‌ ظرف را از روی حرارت بردارید. حدود 30ثانیه صبرکنید و سپس آنها را با آب سرد بشویید. در این حالت، پوست آنها به‌راحتی جدامی‌شود. اکنون بادام‌های پوست‌کنده را به‌همراه آب سرد و عسل، در مخلوط‌کن، خوب مخلوط‌کنید تا مخلوط کاملاًیکسانی ‌شبیه شیر حاصل‌شود.

شیربادام شما آماده است. نوش جان!

به کوشش: بانو زینب عباسی

شیربادام، رطوبت خوب و ملایمی برای بدن فراهم‌می‌آورد و برای تقویت مغز، قلب و کبد بسیارمناسب است. این نوشیدنی لذت‌بخش، کلسیم و ویتامین دی موردنیاز بدن را هم فراهم‌می‌کند و به‌ویژه برای بانوان در سنین میان‌سالی، که نگران عوارض یائسگی چون پوکی استخوان هستند و همچنین برای تقویت بدنی و رشد بهتر کودکان، بسیارمفید می‌باشد.

—دکتر ناصر رضایی پور
متخصص طب ایرانی

  • می‌توانید شیربادام را با افزودن دانه چیای نیم‌کوب یا دانه کنجد خام، تقویت‌کنید یا با افزودن مثلاً پودر دارچین، بو و مزه خوشایندی به آن بدهید.
نظرات شما