شیر بادام سرشار از خاصیت است که در زیر به آنها اشارهشدهاست:
خواص شیربادام:
- رطوبت خوب و ملایمی برای بدن فراهممیآورد و برای تقویت مغز، قلب و کبد بسیار مناسب است.
- مقادیر مناسبی کلسیم (Calcium)، منیزیم (Magnesium)، ویتامین دی (Vitamin D)، فسفر (Phosphorus)، پتاسیم (Potassium)، آهن (Iron) و ویتامینهای گروه ب (B-Group Vitamins) را برای بدن فراهممیکند و بهویژه برای بانوان در سنین میانسالی که نگران عوارض یائسگی مانند پوکیاستخوان هستند، بسیار مفید است.
- درمان خوبی برای خشکی پوست و مو است: بهویژه در افرادی که در فصول تابستان و پاییز، خشکیشان بیشتر میشود.
- برای رشد و وزنگیری کودکان بسیار مناسب است و میتواند سبب افزایشقد آنها، پیشاز بستهشدن صفحات رشد شود.
- کاهنده اضطراب است و میتواند روند خواب را در کودکان و افرادی که اختلالات خواب دارند، بهبود بخشد.
مواد لازم:
- بادامدرختی خام: 10عدد
- عسل طبیعی: 1 قاشق غذاخوری
- آب سرد: یکلیوان
مناسب برای: 1 نفر
طرز تهیه:
بادامها را در آبِ درحالجوش بریزید و پساز یک جوشخوردن، ظرف را از روی حرارت بردارید. حدود 30ثانیه صبرکنید و سپس آنها را با آب سرد بشویید. در این حالت، پوست آنها بهراحتی جدامیشود. اکنون بادامهای پوستکنده را بههمراه آب سرد و عسل، در مخلوطکن، خوب مخلوطکنید تا مخلوط کاملاًیکسانی شبیه شیر حاصلشود.
شیربادام شما آماده است. نوش جان!
به کوشش: بانو زینب عباسی
- میتوانید شیربادام را با افزودن دانه چیای نیمکوب یا دانه کنجد خام، تقویتکنید یا با افزودن مثلاً پودر دارچین، بو و مزه خوشایندی به آن بدهید.
خونساز است و برای افزایش انرژی و تقویت بدن و همچنین رفع یبوست گوارشی بسیار نافع است.
—دکتر ناصر رضایی پور
متخصص طب ایرانی