طرز تهیه شیر بادام در منزل به روش طب سنتی ایرانی

  • 18 تیر 1400
  • (789 مشاهده)
شیر بادام رطوبت رسان و انرژی زا

شیر بادام سرشار از خاصیت است که در زیر به آنها اشاره‌شده‌است:

خواص شیربادام:

  • رطوبت خوب و ملایمی برای بدن فراهم‌می‌آورد و برای تقویت مغز، قلب و کبد بسیار مناسب است.
  • مقادیر مناسبی کلسیم (Calcium)، منیزیم (Magnesium)، ویتامین دی (Vitamin D)، فسفر (Phosphorus)، پتاسیم (Potassium)، آهن (Iron) و ویتامین‌های گروه ب (B-Group Vitamins) را برای بدن فراهم‌می‌کند و به‌ویژه برای بانوان در سنین میان‌سالی که نگران عوارض یائسگی مانند پوکی‌استخوان هستند، بسیار مفید است.
  • درمان خوبی برای خشکی پوست و مو است: به‌ویژه در افرادی که در فصول تابستان و پاییز، خشکی‌شان بیشتر می‌شود.
  • برای رشد و وزن‌گیری کودکان بسیار مناسب است و می‌تواند سبب افزایش‌قد آن‌ها، پیش‌از بسته‌شدن صفحات رشد شود.
  • کاهنده اضطراب است و می‌تواند روند خواب را در کودکان و افرادی که اختلالات خواب دارند، بهبود بخشد.

خون‌ساز است و برای افزایش انرژی و تقویت بدن و همچنین رفع یبوست گوارشی بسیار نافع است.

—دکتر ناصر رضایی پور
متخصص طب ایرانی

شیربادام انرژی زا

مواد لازم:

  • بادام‌درختی خام: 10 عدد
  • عسل: 1 تا 2 قاشق غذاخوری
  • آب سرد: 1 لیوان

مناسب برای: 1 نفر

طرز تهیه:

برای تهیه شیربادام، 10 عدد مغز بادام‌درختی خام را در آب درحال‌جوش بریزید و پس‌از یک جوش‌خوردن،‌ از روی حرارت بردارید.

حدود ۳۰ ثانیه صبرکنید و سپس آن‌ها را با آب‌سرد بشویید تا پوست‌شان به‌راحتی جداشود.

اکنون بادام‌های پوست‌کنده را به‌همراه یک لیوان آب سرد و ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری عسل، در مخلوط‌کن بریزید و آن‌قدر هم‌بخورد تا مخلوطِ کاملاً یکدستی ‌شبیه شیر حاصل‌شود.
شیربادام شما آماده است. نوش جان!

به کوشش: بانو زینب عباسی


 

نظرات شما