یککیلو لیموترش رسیده و پوستنازک را به حلقههای نازک برشدهید و هستهها را خارجکنید.
درون یک ظرف شیشهای، لایهلایه حلقههای لیمو و یک کیلو شکر را بریزید تا پرشود. در ظرف را محکم ببندید، در آفتاب قراردهید و تا سه روز به آن دستنزنید.
پساز سه روز، با یک قاشق بلند خشک، محتوای ظرف را همبزنید، با پشت قاشق لیموها را فشاردهید و در ظرف را ببندید و سه روز استراحتدهید. پساز سه روز، دوباره عمل همزدن و فشردن لیموهارا تکرارکنید، با این تفاوت که پساز همزدن و فشردن، یک قاشق سرپُر شکر روی لیموها بریزید و در ظرف را ببندید.
این الگو را تا ۴۰ روز، سهروز سهروز تکرارکنید.
پساز این مدت، شکر تبدیلبه شهد شده و لیموها جلوی آفتاب، کاملاً پرورده و خوشطعم شدهاند. ظرفتان را در یخچال نگهدارید.
به کوشش: بانو زینب عباسی
یک قاشق عسل و یک برش لیمو پرورده را میتوانید درون آب ولرم بریزید و برای بهبود علائم سرماخوردگی، شادابی پوست و علائم آلرژی، مانند خارش از آن استفادهکنید.
—دکتر ناصر رضایی پور
متخصص طب ایرانی