طرز تهیه هلیم در طب سنتی ایرانی

طرز تهیه هلیم در طب سنتی ایرانی

دستگاه گوارش انسان در فصول سرد سال، قوی‌تر می‌شود و ما هم برای غلبه بر سرما، نیاز به انرژی بیشتری داریم. به‌همین‌خاطر پدران و مادران خردمند ما، در فصول سرد به خوراک‌های سنگین‌تر و مقوی‌تری چون هلیم، آبگوشت، کباب‌ها و فسنجان روی‌می‌آوردند.

طرز تهیه نخودآب در طب سنتی ایرانی

طرز تهیه نخودآب در طب سنتی ایرانی

در بیماران به‌ویژه کودکان که به‌تازگی فاز حاد بیماری یا تب را گذرانده‌اند و اشتها به غذا ندارند، می‌توان حتی برای تقویت قوا از آب نخودآب نیز به بیمار نوشاند.

طرز تهیه خورشت فسنجان

طرز تهیه خورشت فسنجان

خورش فسنجان، خوراکی ایرانی، بسیار مغذی و خوشمزه و دارای مواد معدنی و ریزمغذی‌های موردنیاز بدن است و بیشتر افراد، به‌شرط تندرستی عمومی و درستی دستگاه گوارش، می‌توانند از آن بهره‌بگیرند.

طرز تهیه مربا به یک کیلو

طرز تهیه مربا به یک کیلو

میوه بِه، مقوی قلب، معده، مغز و کبد است. بوئیدن انواع به، نشاط‌آور است، اشتها را تحریک‌کرده و به هضم کمک‌می‌کند. بِه، مُدّر است و برای پاکسازی و شستشوی سیستم کلیوی و ادراری نیز مفید است. همچنین میوه به، جنین را از خطر سقط حفظ‌می‌کند و موجب زیبایی آن می‌شود.

طرز تهیه دوغ گردو در طب سنتی ایرانی

طرز تهیه دوغ گردو در طب سنتی ایرانی

مزاج این نوشیدنی، مایل‌به گرم است و تخم گشنیز و آب لیمو، آن را به اعتدال نزدیک‌می‌کند.