طرز تهیه آش ترخون به روش طب سنتی ایرانی

طرز تهیه آش ترخون به روش طب سنتی ایرانی

آش ترخون، خوراکی غلیظ و سنگین، با مزاج مایل به گرم است و غذایی مناسب برای تندرستان، در فصل زمستان می‌باشد.

طرز تهیه ترش آش به روش طب سنتی ایرانی

طرز تهیه ترش آش به روش طب سنتی ایرانی

ترش آش، از غذاهای محلی استان گیلان است که در بین آنها به تورشه‌آش معروف است. البته در گیلان، این آش را با لوبیا و آبغوره درست‌می‌کنند و در مناطق مختلف نیز این آش را با ترکیبات مختلف، بنا به ذائقه هرمنطقه، تدارک‌می‌بینند. در ترکیبی که در اینجا آمده، نخود و نارنج جایگزین‌شده تا از خواص هردو، به‌ویژه نخود، بیشتر بهره‌ببرید.

طرز تهیه خوراک کرفس و آلو به روش طب سنتی ایرانی

طرز تهیه خوراک کرفس و آلو به روش طب سنتی ایرانی

خوراک کرفس‌آلو، سنگین نیست و اگر به‌اندازه و به‌همراه کمی نان برشته یا برنج خوب‌پخته میل‌شود، زودهضم بوده، به تقویت معده و کبد کمک‌می‌کند و تأثیر خون‌سازی نیز دارد.

طرز تهیه کلم‌ پلو شیرازی به روش طب سنتی ایرانی

طرز تهیه کلم‌ پلو شیرازی به روش طب سنتی ایرانی

کلم‌پلو، به‌عنوان یک غذای سنتی ایرانی، خوراکی مفید برای فصول پاییز و زمستان است و کلم‌قمری با توجه به مزاج نسبتاًمعتدلی که دارد، برای بیشتر افراد قابل‌مصرف است.

طرز تهیه هلیم در طب سنتی ایرانی

طرز تهیه هلیم در طب سنتی ایرانی

دستگاه گوارش انسان در فصول سرد سال، قوی‌تر می‌شود و ما هم برای غلبه بر سرما، نیاز به انرژی بیشتری داریم. به‌همین‌خاطر پدران و مادران خردمند ما، در فصول سرد به خوراک‌های سنگین‌تر و مقوی‌تری چون هلیم، آبگوشت، کباب‌ها و فسنجان روی‌می‌آوردند.