هویج از ریشههای بسیارارزشمند با طبیعت گرموتر است که مصرف بهاندازه آن، سبب تقویت استخوان، سیستم ایمنی، کنترل میزان کلسترول و قندخون خواهدشد. همچنین هویج، مقوی معده و ملیّن طبع، رفعکننده سردی رحم و افزاینده نیروی جنسی است. هویج ایرانی که به «زردک»، «گَزَر» یا «جزر» مشهور است نیز ارزش غذایی بسیاربالایی دارد و میتواند در این غذا، گزینه خوبی برای همراهی با هویج فرنگی باشد.
تاسکباب به غذایی از مخلوط گوشت و چندنوع ترهبار گفتهمیشود که بدون آب یا با کمی آب، با حرارت ملایم پختهمیشود و باید پساز پخت، آب زیادی نداشتهباشد و بهروغنبیفتد.
این قلیه، غذای سنتی مردم شوشتر است و درواقع نوعی آش انار محسوبمیشود که درجه شیرینیاش میتواند متفاوت باشد. مردم شوشتر، در مراسم عروسی، این آش را قدری شیرینتر از معمول درستمیکنند.
طبیعت ماش، سردوتر است و جزو حبوبات خوب است که مواد خوبی از گواریدن آن، برای بدن پدیدمیآید. ماش و ترکیبات آن، بهویژه برای فصول گرم سال، خوراکهای خوبی هستند.