طرز تهیه هویج‌ پلو به روش طب سنتی ایرانی

طرز تهیه هویج‌ پلو به روش طب سنتی ایرانی

هویج از ریشه‌های بسیارارزشمند با طبیعت گرم‌وتر است که مصرف به‌اندازه آن، سبب تقویت استخوان، سیستم ایمنی، کنترل میزان کلسترول و قندخون خواهدشد. همچنین هویج، مقوی معده و ملیّن طبع، رفع‌کننده سردی رحم و افزاینده نیروی جنسی است. هویج ایرانی که به «زردک»، «گَزَر» یا «جزر» مشهور است نیز ارزش غذایی بسیاربالایی دارد و می‌تواند در این غذا، گزینه خوبی برای همراهی با هویج فرنگی باشد.

طرز تهیه تاس‌کباب به و سیب

طرز تهیه تاس‌کباب به و سیب

تاس‌کباب به غذایی از مخلوط گوشت و چندنوع تره‌بار گفته‌می‌شود که بدون آب یا با کمی آب، با حرارت ملایم پخته‌می‌شود و باید پس‌از پخت، آب زیادی نداشته‌باشد و به‌روغن‌بیفتد.

طرز تهیه قلیه شوشتری به و انار

طرز تهیه قلیه شوشتری به و انار

این قلیه، غذای سنتی مردم شوشتر است و درواقع نوعی آش انار محسوب‌می‌شود که درجه شیرینی‌اش می‌تواند متفاوت باشد. مردم شوشتر، در مراسم عروسی، این آش را قدری شیرین‌تر از معمول درست‌می‌کنند.

طرز تهیه ماش پلو به روش طب سنتی ایرانی

طرز تهیه ماش پلو به روش طب سنتی ایرانی

طبیعت ماش، سردوتر است و جزو حبوبات خوب است که مواد خوبی از گواریدن آن، برای بدن پدیدمی‌آید. ماش و ترکیبات آن، به‌ویژه برای فصول گرم سال، خوراک‌های خوبی هستند.