طرز تهیه آب دوغ خیار خام گیاهی با طب سنتی ایرانی

طرز تهیه آب دوغ خیار خام گیاهی با طب سنتی ایرانی

آبدوغ‌خیار گیاهی زیر، خوراکی زودهضم، انرژی‌زا و مقوی عمومی‌بدن، مقوی قلب، مغز، کبد و معده، خون‌ساز و شیرافزا است و برای تقویت کودکان سن رشد، فراگیران، بانوان باردار و شیرده بسیارمفید است.

طرز تهیه خورشت بامیه با طب سنتی ایرانی

طرز تهیه خورشت بامیه با طب سنتی ایرانی

خورش بامیه از غذاهای سودمند در طب ایرانی و قابل‌توصیه برای همه افراد در همه سنین، به‌ویژه در فصل تابستان و پاییز است.

طرز تهیه بستنی موزی عسلی خانگی به روش طب سنتی ایرانی

طرز تهیه بستنی موزی عسلی خانگی به روش طب سنتی ایرانی

در روزهای گرم تابستان، می‌توانید با این دسر مقوّی به‌عنوان یک ناهار سبک، حسابی کیف‌کنید.

طرز تهیه فالوده هندوانه سکنجبین با طب سنتی ایرانی

طرز تهیه فالوده هندوانه سکنجبین با طب سنتی ایرانی

فالوده هندوانه-سکنجبین دافع صفرای زیادی، رافع تشنگی، و مقوّی کبد گرم است و به‌دفع سنگ‌های کلیوی کمک‌می‌کند.

طرز تهیه اسموتی ریحان انبه به روش طب سنتی ایرانی

طرز تهیه اسموتی ریحان انبه به روش طب سنتی ایرانی

طبیعت این نوشیدنی، گرم و به‌ویژه برای فصول سرد سال، بسیارمناسب است ولی به‌سبب لطافتی که دارد، در دیگر فصول هم به‌عنوان یک میان‌وعده مقوی یا یک وعده‌ سبک زودهضم، توصیه می‌شود.