طرز تهیه فالوده هندوانه سکنجبین با طب سنتی ایرانی

  • 02 آذر 1400
  • (2051 مشاهده)
فالوده هندوانه سکنجبین رافع تشنگی

فالوده هندوانه-سکنجبین دافع صفرای زیادی، رافع تشنگی، و مقوّی کبد گرم است و به‌دفع سنگ‌های کلیوی کمک‌می‌کند.

 مواد لازم:

  • هندوانه: 3 کاسه، هسته‌گرفته
  • سکنجبین: به‌میزان لازم

مناسب برای: ۳ نفر

 دستور تهیه:

هندوانه هسته‌گرفته خنک را با رنده ریز یا درشت، بنا‌به تمایل‌تان، رنده‌کنید یا در دستگاه مخلوط‌کن، بزنید.
سپس به ازای هر کاسه، 2-3 قاشق غذاخوری شربت‌ سکنجبین بیفزایید و نوش‌جان بفرمایید.

 پیمانه سکنجبین به‌میزان شیرینی هندوانه و ذائقه شما بستگی‌دارد.

 هرچه از هندوانه خنک‌تری استفاده‌کنید، فالوده شما، گواراتر و دلچسب‌تر خواهدبود.

  به‌کمک این دستور مفید و خوشمزه، می‌توانید هندوانه‌های کم‌شیرین را به یک فالوده دلچسب تبدیل‌کنید.

 به کوشش: بانو زینب عباسی

 

مصلح هندوانه در سردمزاجان، گلقند و عسل، و در گرم‌مزاجان سکنجبین است. هندوانه را باید بین دو وعده‌غذایی خورد که معده نه‌چندان پر باشد و نه خیلی خالی.

—دکتر ناصر رضایی پور
متخصص طب ایرانی

نکات مهم:

  • زیاد‌ه‌روی در خوردن هندوانه، سبب ازدیاد سردی در بدن یا معده، ضعف گوارش، ضعف نیروی‌جنسی، درد مفاصل و... می‌شود.
  • هندوانه دارای طبیعت سردوتر، و مولّد خون رقیق و صافی است: بنابراین برای کسانی‌که خون غلیظ دارند، مناسب است.

 

 

نظرات شما