فالوده هندوانه-سکنجبین دافع صفرای زیادی، رافع تشنگی، و مقوّی کبد گرم است و بهدفع سنگهای کلیوی کمکمیکند.
مناسب برای: ۳ نفر
هندوانه هستهگرفته خنک را با رنده ریز یا درشت، بنابه تمایلتان، رندهکنید یا در دستگاه مخلوطکن، بزنید.
سپس به ازای هر کاسه، 2-3 قاشق غذاخوری شربت سکنجبین بیفزایید و نوشجان بفرمایید.
پیمانه سکنجبین بهمیزان شیرینی هندوانه و ذائقه شما بستگیدارد.
هرچه از هندوانه خنکتری استفادهکنید، فالوده شما، گواراتر و دلچسبتر خواهدبود.
بهکمک این دستور مفید و خوشمزه، میتوانید هندوانههای کمشیرین را به یک فالوده دلچسب تبدیلکنید.
به کوشش: بانو زینب عباسی
مصلح هندوانه در سردمزاجان، گلقند و عسل، و در گرممزاجان سکنجبین است. هندوانه را باید بین دو وعدهغذایی خورد که معده نهچندان پر باشد و نه خیلی خالی.
—دکتر ناصر رضایی پور
متخصص طب ایرانی