این غذا، خوراک بسیار خوب و مناسبی برای فصل بهار و تابستان است.
مناسب برای: 5-6 نفر
سینههای مرغ را مکعبی خُردکنید و با پیاز و روغن داخل دیگ بریزید. دیگ را روی حرارت ملایم با در بسته قراردهید تا با پیاز و مرغ بپزد و به روغن بیفتد. ادویهها را بیافزایید، کمی همبزنید. سپس گوجه را داخل این مخلوط تفت دهید. هویج خلالی را با مقدار کمی روغن و چند قاشق آب در تابه بزرگ دیگری بریزید، در آنرا بسته و روی حرارت متوسط قراردهید و حدود 5-10 دقیقه روی حرارت گاهی هم بزنید. پس از این مدت هویجها را در کناره تابه قراردهید و مخلوط مرغ را در وسط آن بریزید و چند لیوان آب، ترجیحاً جوشیده، بیفزایید. بعد از حدود 30دقیقه، نمک، برگه زردآلو و آبغوره و زعفران دمکرده را اندازهکنید و اجازه دهید تا خورش حدود 10 دقیقه دیگر بجوشد و سپس نوشجان بفرمایید.
از آنجا که استفاده از رب گوجهفرنگی در طب ایرانی توصیهنمیشود، در این غذا تلاششد با گوجهفرنگی تازه جایگزین بهتر و تازهتری برای رب درنظربگیریم.
نوش جان!
به کوشش: بانو زینب عباسی
این خورش، به علت وجود هویج و زردآلو، منبع خوبی برای مواد معدنی و ویتامینهای موردنیاز کودکان در حال رشد، سالمندان و بانوان باردار است.
—دکتر ناصر رضایی پور
متخصص طب ایرانی