طرز تهیه ترش آش به روش طب سنتی ایرانی

طرز تهیه ترش آش به روش طب سنتی ایرانی

ترش آش، از غذاهای محلی استان گیلان است که در بین آنها به تورشه‌آش معروف است. البته در گیلان، این آش را با لوبیا و آبغوره درست‌می‌کنند و در مناطق مختلف نیز این آش را با ترکیبات مختلف، بنا به ذائقه هرمنطقه، تدارک‌می‌بینند. در ترکیبی که در اینجا آمده، نخود و نارنج جایگزین‌شده تا از خواص هردو، به‌ویژه نخود، بیشتر بهره‌ببرید.

طرز تهیه هلیم در طب سنتی ایرانی

طرز تهیه هلیم در طب سنتی ایرانی

دستگاه گوارش انسان در فصول سرد سال، قوی‌تر می‌شود و ما هم برای غلبه بر سرما، نیاز به انرژی بیشتری داریم. به‌همین‌خاطر پدران و مادران خردمند ما، در فصول سرد به خوراک‌های سنگین‌تر و مقوی‌تری چون هلیم، آبگوشت، کباب‌ها و فسنجان روی‌می‌آوردند.

طرز تهیه نخودآب در طب سنتی ایرانی

طرز تهیه نخودآب در طب سنتی ایرانی

در بیماران به‌ویژه کودکان که به‌تازگی فاز حاد بیماری یا تب را گذرانده‌اند و اشتها به غذا ندارند، می‌توان حتی برای تقویت قوا از آب نخودآب نیز به بیمار نوشاند.

طرز تهیه خورشت فسنجان

طرز تهیه خورشت فسنجان

خورش فسنجان، خوراکی ایرانی، بسیار مغذی و خوشمزه و دارای مواد معدنی و ریزمغذی‌های موردنیاز بدن است و بیشتر افراد، به‌شرط تندرستی عمومی و درستی دستگاه گوارش، می‌توانند از آن بهره‌بگیرند.

طرز تهیه مربا به یک کیلو

طرز تهیه مربا به یک کیلو

میوه بِه، مقوی قلب، معده، مغز و کبد است. بوئیدن انواع به، نشاط‌آور است، اشتها را تحریک‌کرده و به هضم کمک‌می‌کند. بِه، مُدّر است و برای پاکسازی و شستشوی سیستم کلیوی و ادراری نیز مفید است. همچنین میوه به، جنین را از خطر سقط حفظ‌می‌کند و موجب زیبایی آن می‌شود.