طرز تهیه دوغ گردو در طب سنتی ایرانی

طرز تهیه دوغ گردو در طب سنتی ایرانی

مزاج این نوشیدنی، مایل‌به گرم است و تخم گشنیز و آب لیمو، آن را به اعتدال نزدیک‌می‌کند.

طرز تهیه حریره بادام به روش طب سنتی

طرز تهیه حریره بادام به روش طب سنتی

حریره بادام، غذایی مناسب برای رشد و تقویت کودکان و همچنین بزرگسالانی است که خشکی مزاج دارند و/یا لاغر هستند. بهتر است این افراد، صبحانه خود را حریره بادام قراردهند.

طرز تهیه حلوا لبو در طب سنتی ایرانی

طرز تهیه حلوا لبو در طب سنتی ایرانی

طراحی شیرینی‌های ایرانی چون حلوا، همیشه شامل دو جزء چربی و شیرینی است که موجب افزایش قوا می‌شود. البته حلوا هرچه کم‌چرب‌تر باشد، بهتر است.

طرز تهیه بریان به با روش طب سنتی ایرانی

طرز تهیه بریان به با روش طب سنتی ایرانی

به، نشاط‌آور و مقوی قلب، مغز، کبد‌ و معده‌ و اشتهاآور است و موجب می‌شود این غذای خوشگوار، لطیف و زودهضم، تأثیرات خوب جسمی و روحی برای شما ارمغان‌آورد.

طرز تهیه شش‌ انداز گردو به روش طب سنتی ایرانی

طرز تهیه شش‌ انداز گردو به روش طب سنتی ایرانی

گردهم‌آمدن گردو، کنجد، تخم‌مرغ، پیاز و شیره انگور در این خوراک، از آن غذایی بسیارمقوی فراهم‌می‌آورد.