به، نشاطآور و مقوی قلب، مغز، کبد و معده و اشتهاآور است و موجب میشود این غذای خوشگوار، لطیف و زودهضم، تأثیرات خوب جسمی و روحی برای شما ارمغانآورد.
مناسب برای: ۳ نفر
پیاز رندهشده و تکههای خورشی گوشت گوسفند را با روغن حیوانی، زردچوبه و فلفل تفتدهید. سپس نخود را که از شب پیش خیسانده، دوبار آب آن را عوضکرده و نیمپزکردهاید، به مخلوط گوشت بیفزایید و بگذارید با ۴لیوان آب روی حرارت ملایم بپزد. سپس کشمش، سیبزمینی، به و نمک را به مخلوط بالا بیفزایید و بگذارید حدود 40-30دقیقه خوب بپزند. در پایان پخت، رب انار را بریزید و بگذارید چند جوشبزند.
به کوشش: بانو زینب عباسی
بریان به، با مزاج معتدل مایلبهگرمی خود، غذایی مقوی و مناسب برای کودکان، بانوان باردار، مادران شیرده، سالمندان، و افرادی است که بهویژه در فصل پاییز، دوره نقاهت یک بیماری را میگذرانند.
—دکتر ناصر رضایی پور
متخصص طب ایرانی