نقش میوه های تابستانه در تندرستی از دیدگاه طب سنتی ایرانی

نقش میوه های تابستانه در تندرستی از دیدگاه طب سنتی ایرانی

در اینجا با خواص و فواید، مصلح‌ها، هشدارها و موارد احتیاط برخی میوه‌های فصلی در تابستان به‌طور کامل آشنا خواهیدشد که با رعایت درست مصرف آنها، به راحتی از مواجه‌شدن با بیماری‌های تابستان پیشگیری خواهیدکرد.

جایگاه انگور در طب سنتی ایرانی

جایگاه انگور در طب سنتی ایرانی

انگور میوه‌ای است که به غذای مطلق بسیار نزدیک است و در واقع بهترین میوه در غذارسانی به بدن شمرده می‌شود یعنی خوردن آن با ملاحظۀ آداب طبی، در فرد تندرست موجب تولید خون نیکو و معتدل و اخلاط دیگر به مقدار متناسب می‌شود؛ بنابراین انگور شیرین، تغذیه‌کنندۀ همۀ اعضای بدن است، موجب خوش‌رنگی پوست و شادابی آن می‌شود، و در سستی‌های ناشی از کم‌خونی سودمند است و مقوی عام بدن می‌باشد.

تفاوت خواص ازگیل‌ ژاپنی (گلابی‌ جنگلی یا ازگیل‌ وحشی) با ازگیل واقعی (کونوس)

تفاوت خواص ازگیل‌ ژاپنی (گلابی‌ جنگلی یا ازگیل‌ وحشی) با ازگیل واقعی (کونوس)

در گویش محلی گیلان، به این میوه انبه یا انبُه می‌گویند که گویا از نظر واژه‌شناسی به‌دلیل انبوه‌بودن شاخ‌وبرگ درخت است.

خوردن زیتون همراه غذا در طب سنتی ایرانی

خوردن زیتون همراه غذا در طب سنتی ایرانی

زیتون، خواص آنتی‌اکسیدانی، ضددیابتی، ضدسرطانی، ضدمیکروبی، کاهش فشار خون، محافظت قلب و عروق و... دارد.

خواص و موارد احتیاط آلبالو در طب سنتی ایرانی

خواص و موارد احتیاط آلبالو در طب سنتی ایرانی

آلبالو برای بیشتر افراد با انواع مزاج‌ها، به‌شرط "رعایت تعادل در مصرف"، سودمند است.