حریره بادام، غذایی مناسب برای رشد و تقویت کودکان و همچنین بزرگسالانی است که خشکی مزاج دارند و/یا لاغر هستند. بهتر است این افراد، صبحانه خود را حریره بادام قراردهند.
بادام ایرانی منبعی سرشار از منیزیم، مس، فسفر و ویتامینهای E و B2 است و بههمینسبب، مقوی عمومی بدن و نیروی جنسی، مقوی کبد و مغز، و مقوی پوست و مو میباشد. همچنین بادام، ضد خشکیهاست و اثر خوبی در رفع یبوست، و خشکی پوست و مو و ناخن دارد و در درمان سرفه، تنگی نفس و زخمهای روده و مثانه نیز کاربرد دارد.
پودر بادام، نبات، گلاب و آب را مخلوطکرده، روی حرارت بگذارید. پسازاینکه محلول کمی یکدست شد، آرد برنج را کمکم بیافزایید تا گلوله نشود و مرتب همبزنید تا قوامبیاید. برای شیرینکردن حریره بادام، میتوانید از شیره انگور بهرهببرید.
به کوشش: بانو زینب عباسی
افرادی که مشکلاتی چون سردردهای گوارشی یا ناراحتی معده ندارند، میتوانند در تهیه حریره بادام، از شیر نیز استفادهکنند. افرادی هم که مشکلات گوارشی دارند، میتوانند حریره و فرنی را با دارچین میلکنند.
—دکتر ناصر رضایی پور
متخصص طب ایرانی