طرز تهیه حلوا هویج با تدابیر طب سنتی ایرانی

طرز تهیه حلوا هویج با تدابیر طب سنتی ایرانی

این حلوا، باتوجه‌به اَجزایش، انرژی‌زا، شیرافزا و خون‌ساز و منبع خوبی برای مواد معدنی و ویتامین‌های موردنیاز کودکان در حال رشد، سالمندان و بانوان باردار و مادران شیرده است.

طرز تهیه شله‌ زرد به روش طب سنتی ایرانی

طرز تهیه شله‌ زرد به روش طب سنتی ایرانی

شله‌‌زرد خوراکی لطیف و زود هضم است که موجب تقویت عمومی بدن ، انرژی‌زایی و خون‌سازی ، رفع خشکی‌ها و... می‌گردد.

طرز تهیه فرنی به روش طب سنتی ایرانی

طرز تهیه فرنی به روش طب سنتی ایرانی

فرنی نشاسته، یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که باوجود ترکیب ساده، ارزش غذایی بالایی دارد و ازجمله حاوی ویتامین‌های گروه B و روی است.

طرز تهیه نان‌ برنجی با تدابیر طب سنتی ایرانی

طرز تهیه نان‌ برنجی با تدابیر طب سنتی ایرانی

خرفه طبیعت کمی‌سرد دارد و منبع غنی امگا3 و منبع خوبی از ویتامین‌های آ و ث، منیزیم، مس و پتاسیم است.

طرز تهیه آش سپیدبا به روش طب سنتی ایرانی

طرز تهیه آش سپیدبا به روش طب سنتی ایرانی

پسوند «با» در نام‌های غذاهای ایرانی، به معنی آش است؛ مانند غوره‌با، شوربا، ناربا و سپیدبا یا آش‌سپید. سپیدبا آشی لطیف و زودهضم است، رطوبت خوبی از آن تولید می‌شود و به‌همین‌خاطر برای بیشتر افراد بسیار مفید است. پسوند "با" در نام‌های غذاهای ایرانی، به‌معنی آش است، مانند غوره‌با، شوربا، ناربا و سپیدبا یا آش‌سپید.