مسقطی انار، یک ترکیب خوشمزه، خونساز ، آنتی اکسیدان و نشاطآور است و به علت وجود نشاسته، مقوی و منبع خوبی برای تأمین انرژی همه سنین بهویژه کودکان ، سالمندان و گیاهخواران است.
خورش به آلو غذایی مقوی و مناسب بهویژه برای کودکان، بانوان باردار، مادران شیرده و سالمندان است.
با توجه به ویژگیهای نخود، این غذا میتواند گزینه بسیارمناسبی برای کودکان، سالمندان، بانوان باردار و مادرانشیرده (بهویژه جهت افزایش شیر)، مخصوصاً در فصلهای پاییز و زمستان بهشمار رود.
دسر کدوحلوایی، خوراکی زودهضم، انرژیزا، مقوی عمومی بدن، مقوی قلب، مغز، کبد و معده است که برای کودکان سن رشد، دانشآموزان و دانشجویان مفید بوده و در بانوان باردار و شیرده، خاصیت شیرافزایی دارد. همچنین این دسر، خونساز است و بهویژه برای بانوانی که بهتازگی زایمانکردهاند یا دورههای قاعدگی سخت و خونریزی ماهانه زیاد دارند، بسیارمناسب است. ازسویدیگر دسر کدوحلوایی مقوی جنسی بانوان و آقایان نیز هست.
آشانار از غذاهای بومی ایرانی، و مختص محلهٔ کن، در شهر تهران است که از گذشته تا کنون نزد مردم این محله به یادگار مانده است. مردم محلهٔ کن، بلغور گندم مورداستفاده در این آش را "کالَک" مینامند. این نوع بلغور، از گندمِ نپخته تهیهمیشود. (معمولاً بلغور گندم موجود در مغازهها از این نوع است.)