در روزهای گرم تابستان، میتوانید با این دسر مقوّی بهعنوان یک ناهار سبک، حسابی کیفکنید.
مناسب برای: ۱ نفر
موز رسیده را پوستبکنید و بههمراه عسل، با گوشتکوب برقی یا غذاساز مخلوطکنید. سپس در ظرفینشکن، یکساعت درون فریزر بگذارید تا یخبزند. سپس پوره را از فریزر خارجکنید و دوباره با گوشتکوب برقیبزنید تا ماده یکدستی شبیه خامه درستشود. اکنون دوباره در فریزر قراردهید و پساز حدود 1 ساعت خارجکنید.
بستنی موزی شما آماده است. نوش جان!
به کوشش: بانو زینب عباسی
روشن است که توصیه ما استفاده از عسل یا شیرهها بهجای شکر است.
—دکتر ناصر رضایی پور
متخصص طب ایرانی