در روزهای گرم تابستان، میتوانید با این دسر مقوّی بهعنوان یک ناهار سبک، حسابی کیفکنید.
این دسر، به علت وجود موز و عسل، یک میانوعده خوب، بهویژه برای گروههایی خاص محسوبمیشود، از جمله:
- کودکان
- سالمندان
- مادران باردار
- مادران شیرده
- افراد کمتوان در نیروی جنسی

مواد لازم
- موز رسیده: 1 عدد
- عسل: 1 قاشقغذاخوری، سَرخالی
مناسب برای: ۱ نفر
دستور تهیه
موز رسیده را پوستبکنید و بههمراه عسل، با گوشتکوب برقی یا غذاساز مخلوطکنید. سپس در ظرفینشکن، یکساعت درون فریزر بگذارید تا یخبزند. سپس پوره را از فریزر خارجکنید و دوباره با گوشتکوب برقیبزنید تا ماده یکدستی شبیه خامه درستشود. اکنون دوباره در فریزر قراردهید و پساز حدود 1 ساعت خارجکنید.
- میزان عسل، بستگیبه ذائقه شما دارد و میتوانید آن را کم، زیاد یا حتی حذف کنید.
- در صورت تمایل، میتوانید قطعاتمیوه یا مغزهای دلخواهتان را به این ترکیب بیافزایید یا از کمی پودرکاکائو برای دورنگکردن این بستنی خانگی بهرهببرید.
بستنی موزی شما آماده است. نوش جان!
به کوشش: بانو زینب عباسی
.jpg?977)
روشن است که توصیه ما استفاده از عسل یا شیرهها بهجای شکر است.
—دکتر ناصر رضایی پور
متخصص طب ایرانی