طرز تهیه شربت به و لیمو به روش طب سنتی ایرانی

طرز تهیه شربت به و لیمو به روش طب سنتی ایرانی

در تهیه شربت به و لیموترش، با توجه به میزان شیرینی بِه و شکر، پیمانه آنها را مطابق ذائقه خودتان اندازه‌کنید.

نقش میوه های تابستانه در تندرستی از دیدگاه طب سنتی ایرانی

نقش میوه های تابستانه در تندرستی از دیدگاه طب سنتی ایرانی

در اینجا با خواص و فواید، مصلح‌ها، هشدارها و موارد احتیاط برخی میوه‌های فصلی در تابستان به‌طور کامل آشنا خواهیدشد که با رعایت درست مصرف آنها، به راحتی از مواجه‌شدن با بیماری‌های تابستان پیشگیری خواهیدکرد.

جایگاه انگور در طب سنتی ایرانی

جایگاه انگور در طب سنتی ایرانی

انگور میوه‌ای است که به غذای مطلق بسیار نزدیک است و در واقع بهترین میوه در غذارسانی به بدن شمرده می‌شود یعنی خوردن آن با ملاحظۀ آداب طبی، در فرد تندرست موجب تولید خون نیکو و معتدل و اخلاط دیگر به مقدار متناسب می‌شود؛ بنابراین انگور شیرین، تغذیه‌کنندۀ همۀ اعضای بدن است، موجب خوش‌رنگی پوست و شادابی آن می‌شود، و در سستی‌های ناشی از کم‌خونی سودمند است و مقوی عام بدن می‌باشد.

شکر سفید یا شکر سرخ؟ طب سنتی ایرانی درباره شکر چه می‌گوید؟

شکر سفید یا شکر سرخ؟ طب سنتی ایرانی درباره شکر چه می‌گوید؟

شکر، عصاره نیشکر است. شکر سفید از نیشکر سفید و شکر سرخ از نیشکر سرخ به‌دست‌می‌آید. 

چه شیری بخوریم؟ 

چه شیری بخوریم؟ 

نزدیک‌ترین شیر به شیر انسان، از نظر ترکیب، شیر الاغ است ولی حکمای طب ایرانی، ما را از مصرف آن، به‌ویژه در کودکان، پرهیزداده‌اند؛