گردوی تازه، خونساز و مقوی مغز، معده و کبد است.
مدتهاست مطلبی غیرعلمی درباره ریحان بنفش و سرطان، بدون ارجاع به هیچ منبع علمی و دانشگاهی، در فضای مجازی دستبهدست میشود.
تفاوت خواص ازگیل ژاپنی (گلابی جنگلی یا ازگیل وحشی) با ازگیل واقعی (کونوس)
شکر سفید یا شکر سرخ؟ طب سنتی ایرانی درباره شکر چه میگوید؟
بهترین گوشت و میزان مصرف آن در طب سنتی ایرانی
خواص نخود از دیدگاه طب سنتی ایرانی
خوردن زیتون همراه غذا در طب سنتی ایرانی
طرز تهیه شربت عناب در طب سنتی
کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به دکتر ناصر رضایی پور می باشد توسط تیم آی تی پیام تندرستی