برای تشخیص برگ بادرنجبویه اصلی، آن را کفمالکنید و ببویید. بویی شبیه لیموترش از آن به مشام میرسد.
نصف قاشق غذاخوری (حدود ۴گرم برای هر لیوان) برگ بادرنجبویه را با یک لیوان آبجوش، در قوری چینی ریخته، 15 تا 20 دقیقه روی بخار دمکنید و تا گرم است آن را صافکرده، با کمی عسل یا نبات، یکساعت پیش یا دوساعت پساز غذا بنوشید.
بهکوشش: بانو زینب عباسی
برخی از مهمترین کاربردهای بادرنجبویه:
مصرف این دمنوش در دوران بارداری و در صورت داشتن مشکل کمکاری تیروئید توصیهنمیشود.
—دکتر ناصر رضایی پور
متخصص طب ایرانی