دستور تهیه دمنوش نعنا

  • 24 آبان 1400
  • (1837 مشاهده)

میزان مصرف مجاز این دمنوش، در افراد سالم 1 لیوان در روز است.

دمنوش نعنا و زنجبیل:

این دمنوش علاوه‌براینکه دهان شما را خوشبو‌می‌کند، می‌تواند به‌ درمان و پیشگیری بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی و کرونا و کمک خوبی‌کند.

دمنوش نعنا و لیموترش:

شما را سرحال می‌کند و به‌علت وجود ویتامین C و خواص لیمو و نعنا، نوشیدنی مناسبی برای تقویت بدن درمقابله با ویروس‌هاست.

 

دستور تهیه:

در ابتدا نعنا را کامل بشویید تا هیچ آلودگی‌ای بر روی برگ‌ها و شاخه‌ها باقی‌نماند. سپس بر روی دستمال اجازه‌دهید تا کمی نمِ آن‌ها گرفته‌شود.
برای هر 1 لیوان دمنوش نعنا، 1 لیوان آب‌جوش و 10-15 شاخه متوسط نعنا درنظر بگیرید.
اکنون با یک چاقو یا قیچی برگ‌ها و ساقه نعنا را به‌اندازه یک بندانگشت خردکنید. داخل قوری چینی روی نعنا خردشده، آب‌جوش بریزید و قوری را روی کتری یا سماور قرار دهید تا دمنوش شما دم‌بکشد. بعد از حدود 10-15 دقیقه، دمنوش شما آماده‌است.

 اگر به برگ تازه نعنا دسترسی ندارید و می‌خواهید با یک لیوان دمنوش نعنا خستگی را از تن‌تان بیرون‌کنید، می‌توانید برای یک لیوان، 1 قاشق غذاخوری نعناخشک را دم‌کنید.

  •  می‌توانید دم‌نوش را در انتها با کمی عسل‌طبیعی یا نبات‌ شیرین و لذت نوشیدن این دم‌نوش را چندبرابر‌کنید.

 به کوشش: بانو زینب عباسی

دمنوش نعنا

 از خواص دمنوش نعنا می‌توان‌گفت:

  • برطرف‌کننده دردهای اسپاسمی شکم
  • ضد اسهال، استفراغ، نفخ و دل‌پیچه
  • شادی‌بخش
  • رقیق‌کننده خون
  • مقوی معده و قلب

 موارد احتیاط مصرف دمنوش نعنا:

  • مادران باردار و شیرده
  • افرادی که به نعنا حساسیت‌دارند.
  • افرادی که دچار ریفلا‌کس هستند یا ترش می‌کنند بهتر است تا درمان کامل، دمنوش نعنا را یا مصرف‌نکنند یا اینکه به‌حداقل برسانند‌.
  • باتوجه به‌اینکه نعنا رقیق‌کننده خون است، افرادی که داروهای رقیق‌کننده مصرف‌می‌کنند در مصرف نعنا زیاده‌روی‌نکنند.
نظرات شما