روش درست‌کردن دمنوش گل‌ محمدی در طب سنتی

  • 21 آبان 1400
  • (1527 مشاهده)

گل‌محمدی یا گل‌سرخ را می‌توانید با چای سیاه یا سبز نیز دم‌کنید و با عسل میل‌نمایید (یک قاشق مرباخوری گل‌سرخ به‌همراه یک قاشق غذاخوری چای‌سیاه یا چای‌سبز).

 دستور تهیه:

از گلبرگ‌های گل می‌توان دم‌نوش خوش‌رنگ و معطری درست‌کرد که خواص دارویی نیز دارد. برای این‌منظور یک قاشق غذاخوری از گلبرگ‌ها را با دو لیوان آب‌جوش، حدود ۱۵ دقیقه در قوری چینی دم‌کرده، نوش‌جان‌کنید.

 دمنوش گل‌محمدی با میوه به هم پیشنهاد خوب و دلچسبی برای همه روزهای سال است که آثار خوبی هم در تقویت معده و اعصاب و درمان اضطراب، ریفلاکس و... دارد.

 به کوشش: بانو زینب عباسی

مصرف هر گیاه دارویی، حتی به‌صورت دم‌نوش، نیازمند شناخت ویژگی‌های بدنی مصرف‌کننده است و لازم است مصرف درازمدت و مداوم آن‌ها با مشورت پزشک متخصص طب ایرانی انجام شود.

—دکتر ناصر رضایی پور
متخصص طب ایرانی

 با نگاهی به منابع طب ایرانی، می‌توان برخی از خواص گل سرخ را چنین برشمرد:

  • مقوی قوا و ارواح
  • مقوی قلب و شادی‌بخش
  • مقوی مغز و قدرت فکر و حافظه
  • مقوی کبد و معده و گوارش
  • ملین و مسکن صفرا و بلغم
  • مقوی دندان و لثه
  • رفع‌کننده تپش قلب ناشی از حرارت زیاد
  • مفید برای ترمیم سائیدگی و تحریک پوست توسط عامل خارجی

دقت کنید:

  • غِرغره دم‌نوش گل‌سرخ، رفع‌کننده خونریزی دهان و لثه است و به درمان آفت‌های دهانی و تورم لوزه‌ها کمک می‌کند.
  • مصرف زیاده‌ازحد گل‌محمدی، موجب لینت مزاج می‌شود.

 
 

 

نظرات شما