گلمحمدی یا گلسرخ را میتوانید با چای سیاه یا سبز نیز دمکنید و با عسل میلنمایید (یک قاشق مرباخوری گلسرخ بههمراه یک قاشق غذاخوری چایسیاه یا چایسبز).
از گلبرگهای گل میتوان دمنوش خوشرنگ و معطری درستکرد که خواص دارویی نیز دارد. برای اینمنظور یک قاشق غذاخوری از گلبرگها را با دو لیوان آبجوش، حدود ۱۵ دقیقه در قوری چینی دمکرده، نوشجانکنید.
دمنوش گلمحمدی با میوه به هم پیشنهاد خوب و دلچسبی برای همه روزهای سال است که آثار خوبی هم در تقویت معده و اعصاب و درمان اضطراب، ریفلاکس و... دارد.
به کوشش: بانو زینب عباسی
مصرف هر گیاه دارویی، حتی بهصورت دمنوش، نیازمند شناخت ویژگیهای بدنی مصرفکننده است و لازم است مصرف درازمدت و مداوم آنها با مشورت پزشک متخصص طب ایرانی انجام شود.
—دکتر ناصر رضایی پور
متخصص طب ایرانی