دستور تهیه دمنوش گل گاوزبان با طب سنتی ایرانی

  • 25 آبان 1400
  • (1293 مشاهده)

میزان مصرف مجاز روزانه برای هرنفر، حدود ۵گرم گل، در یک لیوان آب‌جوش است.

 دستور تهیه:

برای هرنفر یک قاشق‌غذاخوری گل گاوزبان را به‌همراه یک لیوان آب‌جوش، در قوری‌چینی بریزید و حدود 20-30 دقیقه روی حرارت غیرمستقیم دم‌کنید. سپس دم‌نوش را در لیوان بریزید و با کمی عسل یا نبات نوش‌جان‌کنید‌. 

درباره خواص و موارد احتیاط گل‌ گاوزبان بخوانید

  • رنگ خاص و چشم‌نواز دم‌نوش ما، به‌خاطر دم کردن گل گاوزبان با برش‌های لیموترش است. دم‌نوش گل گاوزبان به‌تنهایی رنگ بنفش دارد.

به کوشش: بانو زینب عباسی

دمنوش گل گاوزبان

توصیه‌می‌کنم این دم‌نوش مهربان را یک تا سه‌شب در هفته، حدود دوساعت پیش‌از خواب میل‌کنید تا موجب آرامش بیشتر و بهبود خواب‌تان شود.

—دکتر ناصر رضایی پور
متخصص طب ایرانی

  • گرچه افزودن لیموامانی یا لیموترش به دم‌نوش گاوزبان ضروری نیست، ولی علاوه‌بر اینکه آن‌را خوش‌رنگ‌تر و گواراتر می‌سازد، برای کسانی که دچار تپش قلب اضطرابی همراه با گرمی بدن، به‌ویژه بالاتنه هستند، بسیارسودمند است.
  • مهم‌تر اینکه گل گاوزبان به‌تنهایی، می‌تواند در افراد مستعد، سبب افزایش فشار خون شود ولی همراه لیموامانی یا لیموترش موجب اصلاح این عارضه احتمالی می‌شود.
نظرات شما