طرز تهیه پنکیک سیب با تدابیر طب سنتی ایرانی

  • 19 فروردین 1401
  • (1705 مشاهده)
پنکیک سیب انرژی زا

 پنکیک ویژه باباحکیم مقوی و انرژی‌زاست و خون خوبی از هضم آن تولیدمی‌شود.

مواد لازم:

  • آرد: 4 قاشق غذاخوری
  • روغن: ۱قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • دارچین: نصف قاشق چایخوری
  • سیب‌ رنده‌شده: 1 قاشق غذاخوری
  • آب: 7 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

تخم‌مرغ را با شکر هم‌بزنید تا خوب باهم مخلوط‌شوند و سپس روغن را بیافزایید. آرد و دارچین را که پیش‌تر سه‌بار باهم اَلک‌کرده‌اید، کم‌کم به‌این ترکیب‌بیافزایید و از‌ یک‌طرف هم‌بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود و در پایان سیب رنده‌شده را بیافزایید و بعد از این‌مرحله با توجه به میزان آبدار بودن سیب، آب را در پایان مخلوط‌کنید.

اکنون مخلوط شما آماده پختن است. یک ظرف نچسب را روی گاز داغ‌کنید و یک ملاقه از این ترکیب را بدون روغن، درون ظرف داغ بریزید و پس‌از اینکه حباب‌هایی در آن ظاهرشد، زود با کفگیر برگردانید تا روی دیگر پنکیک بپزد و سپس پنکیک را از ظرف داغ خارج‌کنید.

 می‌توانید پنکیک را با‌ عسل، مربا، ارده شیره یا هر ترکیب دیگری به‌عنوان صبحانه یا عصرانه میل‌کنید.

 این ترکیب یکی از سالم‌ترین دستورهای تهیه پنکیک است که با طبیعی‌ترین مواد، بدون بیکینگ‌پودر و وانیل تهیه‌شده‌ و برای دوست‌داران پنکیک که به‌دنبال ترکیب‌های ساده و سالم هستند، قابل‌توصیه است.

 به قلم: بانو زینب عباسی

 

پنکیک را علاوه‌بر موارد گفته‌شده، می‌توانید با پوره، کمپوت یا مربای سیب، مربا یا رب بِه یا حتی رب یا دانه‌های انار میل‌کنید تا آثار طبی آن تقویت‌شود.

این پنکیک سیب باتوجه به حضور تخم‌مرغ، می‌تواند گزینه خوبی برای رژیم‌های کاهش یا تثبیت وزن باشد چون به مدت بیشتری فرد را سیر نگه‌می‌دارد.

—دکتر ناصر رضایی پور
متخصص طب ایرانی

پنکیک با ترکیب گفته‌شده، طبیعت معتدل مایل‌به‌گرم دارد و یک خوراک مناسب پاییزی برای همه افراد، به‌ویژه صاحبان مزاج سردوخشک است.

 

 

 

نظرات شما