در کتب طب ایرانی آمده «نان را از اکثر حبوب ترتیب میدهند؛ به این نحو که هریک از حبوب را که میخواهند آسیاب کرده، بیخته، خمیر کرده، پخته و تناول میکنند.» در این تعریف ساده به همه عناصر و فرآیندی که در پخت نان در همه دنیا به کار میرود، اشاره شده است.
با رسیدن به فصل آزمونها و کنکور، یکی از دغدغههای فراگیران و خانوادهها، تقویت حافظه، افزایش تمرکز و قدرت یادگیری برای موفقیت بیشتر است.
یکی از سادهترین رژیمهای پاکسازی بهاره جهت سبکشدن بدن و استراحت کبد، رژیم سهروزه ماءالشعیر طبی سنتی و سپس رعایت رژیم غذایی گیاهی بدون گوشت و تخممرغ، با سبزیهای پخته کمحجم و بدون ادویه تا چندروز است.
رژیم کتوژنیک، درمانی است و برای بهبود کنترل تشنج، درمان برخی اختلالات متابولیک نادر، و کندکردن پیشرفت بیماریهایی چون ALS پیشنهاد میشود.
ورزشکردن با رعایت تدابیرِ هر فرد و فصل و مزاج، در همه فصول و برای همه افراد سودمند است.