با فرارسیدن فصل پائیز، چهره شهر کاملاً دگرگون شده؛ درختان، جشنواره رنگ و هنر برپامیکنند؛ میوههای پائیزی، با رنگورویشان، دلبریمیکنند؛ و طبیعت، قدرت خالق بیهمتا را فریادمیکشد و همگان را به سپاس و ستایش ذات اقدس او و میهمانی سجاده عشق، فرامیخواند.
در اینجا با خواص و فواید برخی غذاهای مفید در تابستان بهطور کامل آشنا خواهیدشد که با رعایت درست مصرف آنها، به راحتی از مواجهشدن با بیماریهای تابستان پیشگیری خواهیدکرد.
در فصل تابستان، تابش نور خورشید موجب بخارشدن و تحلیلرفتن رطوبتهای محیطی و نیز کاهش میزان بارندگی میشود. بههمینخاطر، از نگاه پزشکی پارسی، تابستان، متناظر با عنصر «آتش» است. بر پایه این نگاه، مزاج تابستان، «گرم و خشک» درنظر گرفتهمیشود و با خلط «صفرا» در پیوند است.
در کتب طب ایرانی آمده «نان را از اکثر حبوب ترتیب میدهند؛ به این نحو که هریک از حبوب را که میخواهند آسیاب کرده، بیخته، خمیر کرده، پخته و تناول میکنند.» در این تعریف ساده به همه عناصر و فرآیندی که در پخت نان در همه دنیا به کار میرود، اشاره شده است.
با رسیدن به فصل آزمونها و کنکور، یکی از دغدغههای فراگیران و خانوادهها، تقویت حافظه، افزایش تمرکز و قدرت یادگیری برای موفقیت بیشتر است.