امروزه رژیمهای کاهشوزن متفاوت و متنوعی رایج شدهاند که برپایه شرایط فرد و اهداف درمانی، توسط متخصصان و درمانگران تجویز میشوند و گاه نیز افراد خودسرانه و بدون کوچکترین آگاهی از قوانین، فوائد و همچنین محدودیتها و احتیاطهای لازم، از آنها استفادهمیکنند.
هر اندام میتواند از جهت حجم، کوچک یا بزرگ شود.
با فرارسیدن فصل پائیز، چهره شهر کاملاً دگرگون شده؛ درختان، جشنواره رنگ و هنر برپامیکنند؛ میوههای پائیزی، با رنگورویشان، دلبریمیکنند؛ و طبیعت، قدرت خالق بیهمتا را فریادمیکشد و همگان را به سپاس و ستایش ذات اقدس او و میهمانی سجاده عشق، فرامیخواند.
در اینجا با خواص و فواید برخی غذاهای مفید در تابستان بهطور کامل آشنا خواهیدشد که با رعایت درست مصرف آنها، به راحتی از مواجهشدن با بیماریهای تابستان پیشگیری خواهیدکرد.
در فصل تابستان، تابش نور خورشید موجب بخارشدن و تحلیلرفتن رطوبتهای محیطی و نیز کاهش میزان بارندگی میشود. بههمینخاطر، از نگاه پزشکی پارسی، تابستان، متناظر با عنصر «آتش» است. بر پایه این نگاه، مزاج تابستان، «گرم و خشک» درنظر گرفتهمیشود و با خلط «صفرا» در پیوند است.