بهترین نان از دیدگاه طب سنتی

بهترین نان از دیدگاه طب سنتی

در کتب طب ایرانی آمده «نان را از اکثر حبوب ترتیب می‌دهند؛ به این نحو که هریک از حبوب را که می‌خواهند آسیاب کرده، بیخته، خمیر کرده، پخته و تناول می‌کنند.» در این تعریف ساده به همه عناصر و فرآیندی که در پخت نان در همه دنیا به کار می‌رود، اشاره شده است.

فصل امتحانات و تقویت با طب سنتی ایرانی

فصل امتحانات و تقویت با طب سنتی ایرانی

با رسیدن به فصل آزمون‌ها و کنکور، یکی از دغدغه‌های فراگیران و خانواده‌ها، تقویت حافظه، افزایش تمرکز و قدرت یادگیری برای موفقیت بیشتر است.

روش تهیه ماءالشعیر طبی به روش طب سنتی ایرانی

روش تهیه ماءالشعیر طبی به روش طب سنتی ایرانی

یکی از ساده‌ترین رژیم‌های پاکسازی بهاره جهت سبک‌شدن بدن و استراحت کبد، رژیم سه‌روزه ماءالشعیر طبی سنتی و سپس رعایت رژیم غذایی گیاهی بدون گوشت و تخم‌مرغ، با سبزی‌های پخته کم‌حجم و بدون ادویه تا چندروز است.

رژیم کتوژنیک و دیدگاه طب سنتی ایرانی

رژیم کتوژنیک و دیدگاه طب سنتی ایرانی

رژیم کتوژنیک، درمانی است و برای بهبود کنترل تشنج، درمان برخی اختلالات متابولیک نادر، و کندکردن پیشرفت بیماری‌هایی چون ALS پیشنهاد می‌شود.

 مصرف خوراکیهای مفید در زمستان از دیدگاه طب سنتی ایرانی

مصرف خوراکیهای مفید در زمستان از دیدگاه طب سنتی ایرانی

در زمستان، غذای افراد سالم باید غذایی معتدل و سنگین‌تر از بقیه فصول باشد.