نسخه حکیم
خاصیت و عارضه های چای نوشیدن در طب سنتی ایرانی

خاصیت و عارضه های چای نوشیدن در طب سنتی ایرانی

با آن‌که طبیعت چای در درجه دوم گرم و خشک است، مدام‌نوشیدن آن در زمان مناسب زیان‌آور نیست: بنابراین افرادی که با نوشیدن چای دچار مشکل می‌شوند، احتمالاً سوءمزاج، ضعف مزاج یا مشکلات دیگری دارند.

اصول آب خوردن از دیدگاه طب سنتی ایرانی

اصول آب خوردن از دیدگاه طب سنتی ایرانی

خالق توانا، گیرنده‌هایی را در بدن ما خلق‌کرده که با دقتی مثال‌زدنی، حجم مایعات بدن را اندازه‌گیری‌می‌کنند و به‌محض کاهش حجم، خبر به مغز ارسال می‌شود و پیام تشنگی صادرمی‌گردد.

لاغری با سالاد از دیدگاه طب سنتی ایرانی

لاغری با سالاد از دیدگاه طب سنتی ایرانی

خوردن مستمر سالاد کاهو، گوجه و خیار با هدف لاغرشدن، سبب افزایش رطوبت بدن می‌شود و به جای لاغرکردن، بیشتر زمینه ابتلا به مشکلات گوارشی، کبدی، رحمی، پوست و مو و... را پدیدمی‌آورد.

خوراک مناسب فصل پاییز از نگاه طب سنتی ایرانی

خوراک مناسب فصل پاییز از نگاه طب سنتی ایرانی

با توجه‌ به‌اینکه با سردشدن هوا در فصول سرد سال، دستگاه گوارش انسان قوی‌تر می‌شود و نیاز بدن به غذا هم افزایش‌می‌یابد، به‌طورطبیعی انسان بیشتر می‌خورد. از گذشته‌های دور، در سنت ایرانیان نیز، خوردن غذاهای سنگین‌تری چون آش‌، هلیم، کله‌پاچه و... رسم بوده‌است.

اصول درست‌ غذا خوردن از دیدگاه طب سنتی ایرانی

اصول درست‌ غذا خوردن از دیدگاه طب سنتی ایرانی

بنا بر رأی دانشمندان خردپیشه پزشکی پارسی، برای دستیابی به تندرستی باید به شش اصل بنیادین توجه‌داشت که در میان آن‌ها بر اهمیت اصول تغذیه تأکید بسیار شده‌است: