ترجمه کتاب دانستنی های تغذیه در طب سنتی ایرانی در ترکیه به چاپ رسید

  • 08 تیر 1402
  • (406 مشاهده)

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، در راستای بین‌­المللی‌سازی طب ایرانی و شناساندن آن به متخصصان و پژوهشگران و مخاطبان سایر کشورها، ترجمه کتاب "دانستنی­‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی" تألیف دکتر فاطمه نجات­‌بخش، عضو هیأت علمی و دانشیار دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر فرشته قراط، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار و محمد احمدی، دانشجوی دکترای تخصصی سیاست‌گذاری تغذیه، به زبان ترکی استانبولی باعنوان " Modern Çağda Ne Yemeyeceğimi Biliyorum"، در استانبول ترکیه توسط ناشر ترک با نام Hikmet Ağacı Yayınları و با لوگوی دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌چاپ‌رسید.

مؤلفان تلاش‌کرده‌­اند آنچه مربوط به تغذیه در سلامتی در دیدگاه طب ایرانی است، در این کتاب ارائه‌شود. از  سرفصل‌های این کتاب می‌­توان به ارتباط تغذیه و سایر عوامل سبک زندگی، تغذیه در فصول مختلف، تغذیه در دوران‌های زندگی، تدابیر غذایی حفظ سلامت اندام‌ها، قوانین خوردن و آشامیدن و جدول مزاج خوراکی‌­ها اشاره‌کرد.

ترجمه انگلیسی کتاب مذکور نیز روبه‌پایان است و معرفی این کتاب می‌تواند به معرفی هرچه‌بیشتر مکتب طب ایرانی کمک‌کند.  

 

نظرات شما
مطالب مرتبط