به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، در راستای بینالمللیسازی طب ایرانی و شناساندن آن به متخصصان و پژوهشگران و مخاطبان سایر کشورها، ترجمه کتاب "دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی" تألیف دکتر فاطمه نجاتبخش، عضو هیأت علمی و دانشیار دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر فرشته قراط، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار و محمد احمدی، دانشجوی دکترای تخصصی سیاستگذاری تغذیه، به زبان ترکی استانبولی باعنوان " Modern Çağda Ne Yemeyeceğimi Biliyorum"، در استانبول ترکیه توسط ناشر ترک با نام Hikmet Ağacı Yayınları و با لوگوی دانشگاه علوم پزشکی تهران بهچاپرسید.
مؤلفان تلاشکردهاند آنچه مربوط به تغذیه در سلامتی در دیدگاه طب ایرانی است، در این کتاب ارائهشود. از سرفصلهای این کتاب میتوان به ارتباط تغذیه و سایر عوامل سبک زندگی، تغذیه در فصول مختلف، تغذیه در دورانهای زندگی، تدابیر غذایی حفظ سلامت اندامها، قوانین خوردن و آشامیدن و جدول مزاج خوراکیها اشارهکرد.
ترجمه انگلیسی کتاب مذکور نیز روبهپایان است و معرفی این کتاب میتواند به معرفی هرچهبیشتر مکتب طب ایرانی کمککند.