در اینجا با خواص و فواید، مصلحها، هشدارها و موارد احتیاط برخی میوههای فصلی در تابستان بهطور کامل آشنا خواهیدشد که با رعایت درست مصرف آنها، به راحتی از مواجهشدن با بیماریهای تابستان پیشگیری خواهیدکرد.
انگور میوهای است که به غذای مطلق بسیار نزدیک است و در واقع بهترین میوه در غذارسانی به بدن شمرده میشود یعنی خوردن آن با ملاحظۀ آداب طبی، در فرد تندرست موجب تولید خون نیکو و معتدل و اخلاط دیگر به مقدار متناسب میشود؛ بنابراین انگور شیرین، تغذیهکنندۀ همۀ اعضای بدن است، موجب خوشرنگی پوست و شادابی آن میشود، و در سستیهای ناشی از کمخونی سودمند است و مقوی عام بدن میباشد.
در گویش محلی گیلان، به این میوه انبه یا انبُه میگویند که گویا از نظر واژهشناسی بهدلیل انبوهبودن شاخوبرگ درخت است.
زیتون، خواص آنتیاکسیدانی، ضددیابتی، ضدسرطانی، ضدمیکروبی، کاهش فشار خون، محافظت قلب و عروق و... دارد.
آلبالو برای بیشتر افراد با انواع مزاجها، بهشرط "رعایت تعادل در مصرف"، سودمند است.