واکسن آنفولانزا و طب سنتی ایرانی

  • 29 مهر 1400
  • (1874 مشاهده)

در ابتدا لازم است به این سه نکته مهم توجه داشته باشید:

  1. واکسن آنفولانزا تنها علیه چند سوش میکروبی مولد این بیماری، ایمنی ایجادمی‌کند، نه علیه همه انواع سرماخوردگی و بیماری کرونا.
  2. این واکسن باید برای کشور ما اختصاصی تولیدشود و واردات واکسن غیراختصاصی ایران، نمی‌تواند به ما کمک چندانی‌ کند.
  3. این واکسن پیش‌تر هم تنها برای گروه‌های درمعرض‌خطر چون سالمندان دارای بیماری‌های زمینه‌ای و بانوان باردار توصیه‌می‌شد.

 
پس لطفاً به جای اضطراب زیاد و تزریق بیهوده واکسن آنفولانزا، موارد زیر را برای تقویت قوای بدن و حفظ سلامتی، مدنظر قراردهید؛ چراکه سبک زندگی درست، ایمنی غذایی و آرامش، سلامت فردی و اجتماعی را به‌ارمغان‌می‌آورد:

  • اصلاح الگوی خواب: بهترین زمان خواب، از حدود 10-11 شب تا حدود 5-6 صبح
  • روزانه 0/5-1 ساعت ورزش هوازی «انفرادی»، صبح اول‌وقت یا پیش‌از غروب
  • دوری‌از اضطراب و دلشوره بیهوده، اندوه و تنش عصبی، خشم و افکار منفی
  • مصرف نان‌برشته سبوس‌دار، کره و مرباهای انجیر، سیب، به، بالنگ، شَقاقُل یا عسل در وعده صبحانه 
  • استفاده از آب لیموترش در وعده‌های غذایی به‌عنوان چاشنی و همچنین جعفری، ریحان و نعنا در کنار غذا 
  • افزودن پیاز و سیر به خورش‌ها و سوپ
  • پرهیز از گوشت گاو و گوساله، فست‌فودها، نوشابه‌ها، انواع کمپوت و کنسرو، سس سفید و قرمز، پنیر پیتزا و ترشی‌جات به‌ویژه سرکه، و کاهش مصرف تخم‌مرغ به‌ویژه سفیده آن، ماکارونی و لازانیا، قارچ، سیب‌زمینی، ماست و دوغ‌ترش و شیر
  • مصرف روزانه 10 عدد مغز بادام، 10 عدد عناب و 20 عدد مویز
  • مصرف روزانه پرتقال‌شیرین، لیموشیرین، انار مَلَس، سیب و به 
  • خوردن یک‌عدد شلغم‌ پخته، هرشب در تمام طول پاییز و زمستان و بخوردادن با بخار آن
  • مصرف دم‌نوش‌های عناب و آویشن، نعنا، بابونه، ختمی، به و گل‌محمدی، به‌لیمو، دارچین و زنجبیل، به‌تناوب
  • نوشیدن هرروزه شربت تخم‌بالنگو، با یا بدون زعفران، حدود 2-3 ساعت پس‌از ناهار
  • پرهیز از سفرهای درون‌شهری و برون‌شهری، جلسات کاری و دیدارهای غیرضروری
  • استفاده‌از ماسک در مواجهه نزدیک با افراد، استفاده‌کنید و شست‌وشوی دست‌ها با آب گرم و صابون، پس‌از تماس با سطوح مشکوک 
  • خواندن کتاب خوب، شنیدن موسیقی خوب و دعا برای شفای همه بیماران

 

نظرات شما