کتاب دیگچه آشپزی با طب ایرانی

  • 13 آذر 1403
  • (125 مشاهده)
کتاب دیگچه انتشارات ترنجان

نویسندگان این کتاب، دکتر ناصر رضایی‌پور، خانم زینب عباسی و خانم رؤیا بیگی هستند.

خانم زهرا عباسی تصویربرداری حرفه‌ای از ظرف‌های زیبای غذاها را انجام‌داده.

خانم زهرا قاضی‌مرادی جدول ارزش غذایی خوراکی‌ها را نوشته.

آقای متین نبوی طراحی شخصیت ریحان‌بانو را به‌انجام‌رسانده.

و درنهایت آقای احمد یاری صفحه‌آرایی و طراحی جلد زیبای این کتاب را انجام‌داده‌اند.

 

کتاب «دیگچه» ماجراهای ریحان‌بانو، همسر باباحکیم، آشپز حرفه‌ای و کدبانوی همه‌فن‌حریف است که در آن، ریحان‌بانو بهترین شیوه پخت خوراک‌های ایرانی که ارزش غذایی و دارویی دارند و خاصیت آنها را از باباحکیم یادگرفته، بهمان یادمی‌دهد.

دیگچه پر است از روش پخت انواعی از خوراک‌ها که مرد و زن و کم‌سن و پُرسن، می‌توانند درست‌کنند و از خوردن‌شان لذت‌ببرند و مطمئن باشند که غذایی پرفایده را به بدن‌شان هدیه‌داده‌اند.

علاوه‌بر دلبری‌های ریحان‌بانو! روش تهیه خوردنی‌ها، ارزش غذایی و میزان کالری هر غذا نوشته‌شده و در کنار پخت هر غذا، شما هم می‌توانید نظرات و تغییرات‌تان باتوجه به طبع خودتان و خانواده‌تان را یادداشت‌کنید.

 

سفارش کتاب دیگچه (اینستاگرام)

سفارش کتاب دیگچه (واتزآپ)

خرید آنلاین کتاب دیگچه

نظرات شما