کتاب عسل و زنبور عسل

  • 10 آذر 1400
  • (1837 مشاهده)

در کتاب «عسل و زنبور عسل» تلاش‌شده از دریچه جدیدی به زنبور، این عضو برجسته طبیعت نگریسته‌شود.

تألیف: دکتر مهدی شاکری‌گلپایگانی، دکتر ناصر رضایی‌پور، مهندس ارشادمرشدی 

ناشر: انتشارات ترنجان

نوبت و تاریخ چاپ: اول / 1400

اندازه : رقعی

 

این کتاب بعداز توضیح در مورد پیشینه تاریخی این‌موجود و بررسی آناتومی و توضیح انواع آن، نحوه تولید عسل و فرآورده‌های غذایی و خواص دارویی و غذایی این‌موجود اجتماعی را معرفی‌می‌کند.

نویسندگان تلاش‌می‌کنند در کنار اشاره‌به فواید استفاده از محصولات ارزشمند این‌موجود، به حقایقی نو در سبک زندگی مناسبات اجتماعی و حتی شیوه حکمرانی دست‌پیدا‌کنند.
 

تهیه کتاب

نظرات شما