در کتاب «عسل و زنبور عسل» تلاششده از دریچه جدیدی به زنبور، این عضو برجسته طبیعت نگریستهشود.
تألیف: دکتر مهدی شاکریگلپایگانی، دکتر ناصر رضاییپور، مهندس ارشادمرشدی
ناشر: انتشارات ترنجان
نوبت و تاریخ چاپ: اول / 1400
اندازه : رقعی
این کتاب بعداز توضیح در مورد پیشینه تاریخی اینموجود و بررسی آناتومی و توضیح انواع آن، نحوه تولید عسل و فرآوردههای غذایی و خواص دارویی و غذایی اینموجود اجتماعی را معرفیمیکند.
نویسندگان تلاشمیکنند در کنار اشارهبه فواید استفاده از محصولات ارزشمند اینموجود، به حقایقی نو در سبک زندگی مناسبات اجتماعی و حتی شیوه حکمرانی دستپیداکنند.