خواص و موارد احتیاط میوه به با دیدگاه طب سنتی (ایرانی)
خواص و موارد احتیاط میوه به با دیدگاه طب سنتی (ایرانی)
23 آبان 1400
(171 مشاهده)
میوه "به" انواع شیرین، ترش و میخوش (ملس) دارد. به شیرین، در گرمی و سردی معتدل است و هرچه به سمت ترشی برود، سردی و خشکی آن بیشتر میشود.
خواص میوه به:
مقوی خیلیخوبی برای قلب، مغز، کبد و معده است.
بوئیدن انواع به، نشاطآور است.
اشتها را تحریککرده و به هضم کمکمیکند.
مدّر است و برای پاکسازی و شستوشوی سیستم کلیوی و ادراری مفید است.
جنین را از خطر سقط حفظمیکند و موجب زیبایی آن میشود.
به ترش، کمی دیرهضم است و به ملس، برای گرممزاجان مفیدتر است. برای آنکه دچار یبوست نشوید، به را با شکم خالی و پیشاز غذا نخورید.
مصرف میوه، دمنوش و رُبّ به، پس از غذا، برای جلوگیری و درمان تهوع، تپش قلب یا سرگیجه و صدای گوش و همچنین تهوع بارداری، بسیارمفید است.
مَضمَضه مکرر آب یا رب٘ به، برای تقویت و سفتکردن لثهها و التیام زخمهای دهانی سودمند است.
به برای مبتلایان به آسم و تنگینفسهای مزمن، مضر است ولی؛ بهدانه، مقوی ریه و نرمکننده آن است و و موجب کاهش سرفههای خشک و تسریع بهبود سرماخوردگیها میشود.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Excepturi doloribus unde molestias laborum delectus adipisci, eos repellat in debitis cum impedit numquam, architecto, facilis.
به برای مبتلایان به آسم و تنگینفسهای مزمن، مضر است ولی؛ بهدانه، مقوی ریه و نرمکننده آن است و و موجب کاهش سرفههای خشک و تسریع بهبود سرماخوردگیها میشود.
—دکتر ناصر رضایی پور
متخصص طب ایرانی