بهترین گوشت و میزان مصرف آن در طب سنتی (ایرانی)

  • 05 آبان 1400
  • (192 مشاهده)

بهترین گوشت از نظر شباهت به مزاج انسان، گوشت بره، یعنی گوسفند کمتر از شش‌ماه است. درحالی‌که در مورد گاو تنها خوردن شیر آن توصیه شده‌است.

به‌دليل تنوع آب وهوایی، 27 گونه گوسفند بومی در ايران داريم كه برخلاف نژادهای اروپایی و استراليایی، دنبه دارند كه اهميت زيادی در درمان دارد.
 
گوشت گوسفند:

  •  طبيعت گر‌م‌وتَر دارد، زودهضم و بسیار مُغذّی است و به‌ویژه برای افراد سوداوی مناسب است.
  • تولیدکننده خون خوب، تقویت‌کننده بدن و چاق‌کننده است.
  • منی را افزایش‌می‌دهد و قوای جنسی را تحریک‌می‌کند.

بهترين جای گوسفند از نظر خوراکی، دست و سینه آن، به‌ویژه دست راست است ولی ران چندان مناسب نیست چون تركيبات دفعی بدن، به داخل ران می‌روند.

—دکتر ناصر رضایی پور
متخصص طب ایرانی

گوشت قرمز، پروتئينی به نام ميوگلوبين دارد که سرشار از آهن است. همچنين گوشت، علاوه‌بر حدود %15 تا %20 پروتئين و مقداری چربی، غنی از عناصر معدنی چون آهن و فسفر و ويتامين‌های گروه B است.

نکات مهم در مورد مصرف:

  • بهترين میزان مصرف گوشت، هفته‌ای یک‌بار است که البته به مزاج فرد نیز بستگی دارد.
  • توصیه‌می‌کنیم گوشت را تازه بخرید و مدت زيادی در فريزر نگهداری‌نکنید.
  • با فاصله کم از گوشت قرمز، خرما نخورید، چون هر دو سودازا هستند.
  • خوردن کاهو با گوشت قرمز (حتی همبرگر) ممنوع است چون باعث تولید مقدار زیادی نیتروزآمین می‌شود که نوعی ترکیب پروتئینی سمّی است و باید دفع شود.
Author : Md Tahmidur Rahman

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Excepturi doloribus unde molestias laborum delectus adipisci, eos repellat in debitis cum impedit numquam, architecto, facilis.

نظرات شما